evropea.com-форум за домашно насилие, изнасилване и друг вид посегателства
Добре дошъл/дошла,
Гост
. Моля,
въведи своето потребителско име
или
се регистрирай
.
1 Hour
1 Day
1 Week
1 Month
Forever
Login with username, password and session length
News:
НОВОГОДИШНИ КАРТИЧКИ
Home
Forum
Help
Search
Login
Register
»
Категория
»
Домашно насилие
»
Изповед на едим мъж, който посяга на жена си
Кой е онлайн
Гости: 1
Скрит(и): 0
Потребители: 0
There aren't any users online.
Времето
« назад
напред »
Print
Pages:
1
[
2
]
Author
Topic: Изповед на едим мъж, който посяга на жена си (Read 33287 times)
toni_d
Newbie
Re: Изповед на едим мъж, който посяга на жена си
«
Reply #15 on:
Декември 22, 2009, 04:29:46 pm »
отстоявай позицийте си не чрез бой, а чрез психическа сила, харизма, която ще трябва да изградиш с много разговори и много компромиси, няма как да не мрънкат и дяа не са доволни жените, са такива, но не трябва да се бият, само показваш че неможеш да се справиш със ситуацията и че си слаб. трябва време да се наложиш. да покажеш и кажеш че имаш нужда от разнообразие и че държиш на тях , жените са много суетни и обичат да са на първо място да им се обръща внимание, но това не ги прави лоши по душа, трябва просто да намериш пътя към съпругата ти да я разбереш, запиши се на някакав спорт,ако искаш
hose
Newbie
«
Reply #16 on:
Декември 22, 2009, 10:44:07 pm »
Споделям известна част от това, което казваш, но аз искам да кажа, че когато се почувствам използван от жена ми, изпадам в бяс. Казвам, че нейния егоизъм ме влудява и не мога да се владея. Не казвам, че съм прав, само споделям, кога ми се случва. Вероятно и жена ми трябва някъде да промени отношението си към мен, за да ми помогне. Не мислиш ли?
toni_d
Newbie
«
Reply #17 on:
Декември 23, 2009, 11:28:52 pm »
поговорете с жена си няма как иначе, и се научи да си овладяваш гнева
save_me
Newbie
«
Reply #18 on:
Януари 24, 2010, 08:50:27 pm »
Имаш нужда от лични права и свобода! а замислял ли си се как се чувства бедната ти жена всеки път като я удариш.... Това е абсудно... За мен няма извинение и прошка за това, че нараняваш физически и психиччески невинен човек. И моите родители не са ми помогли в нищо и не са ме подкрепяли и не са покозвали по никакъв начин, че ме обичат... по твоята логика аз имам право да малтретирам всички около мен само за да си избия комплексите от тях. Иди на църква и се моли за опрощение, защото никоя уважаваща себе си жена няма да ти го даде
hose
Newbie
«
Reply #19 on:
Януари 25, 2010, 10:17:56 am »
Абе, много лесно е да се обвинява без да се опиташ да застанеш на страната на другия...
save_me
Newbie
«
Reply #20 on:
Януари 25, 2010, 02:26:08 pm »
za tova koeto pravish nqma izvinenie. ti si tolkova vinovene ne zaslujavash da se razglejda tvoqta strana - strana na opravdaniq i obqsneniq. nqmam nikakvo pravo da pishesh v tozi forum - toi e za jertvi ne za nasilnici kato teb
hose
Newbie
«
Reply #21 on:
Януари 25, 2010, 09:20:59 pm »
Дори да съм грешен и аз мога да споделям!
Hetera
Newbie
«
Reply #22 on:
Декември 11, 2010, 10:42:04 pm »
Аз не мога да си обясня какво внимание и обич вповече ще може(дори да иска)една унижена и малтретирана жена.А в тези случаи е повече психически тормоз.Аз сьщо живея с един като тебе,отвратително е и в един момент неговата слабост ме побьрка,а сьм силно момиче,защото сьм преживяла и други,уж по страшни неща
Print
Pages:
1
[
2
]
« назад
напред »
»
Категория
»
Домашно насилие
»
Изповед на едим мъж, който посяга на жена си
Постинги
toni_d
34 Posts
hose
15 Posts
miki
13 Posts
save_me
10 Posts
10 Posts
Какви са вашите най-необичайни или провокативни преживявания с домашното насилие?
[
Домашно насилие
]
DanielMen
Октомври 14, 2025, 02:45:21 pm