collapse collapse

* Кой е онлайн

• Dot Гости: 2
  • Dot Скрит(и): 0
  • Dot Потребители: 0

There aren't any users online.

* Времето

Author Topic: molq pomognete  (Read 25628 times)

save_me

• Newbie
  • *
    • View Profile
    • Email
molq pomognete
« on: Януари 21, 2010, 09:45:54 pm »
zdravveite vsi4ki. az sam na 17 . 4i4o mi bludsvtashe s men v prodaljenie na 6 godini i nakraq me iznasili. sega ku4iqt sin jivee na dve prese4ki ot vkashti. povrashta mi se samo kato se setq kolko blizo do men se namira vav vseki edin moment i 4e moga da go sreshtna vseki pat kato otida do magazina. qvno ne moga da zaveda delo zashtoto ne sam bila v policiqta ili na lekar.... mn zakasnqh i ve4e nishto  ne moje da se napravi...  no toi jivee do nas po dqvolite!! shte se pabarkam, tova e palen koshmar. ne znam ve4e kam kogo da se obarna. nishto ne mi pomaga... kakvo da pravq
« Last Edit: Януари 22, 2010, 12:13:17 am by save_me »

nina

• Newbie
  • *
    • View Profile
Re: molq pomognete
« Reply #1 on: Януари 22, 2010, 10:54:47 am »
Мило момиче, здравей! Съчувствам ти за ужасните неща, които ти се случват! Искам да те попитам, споделила ли са за пробелмите с родителите си? Важно е те да знаят. Освен това потърси помощ и от полицията, независимо от всичко,  както и от агенцията за закрила на детето щом още нямаш  18 години. Прегръщам те!

save_me

• Newbie
  • *
    • View Profile
    • Email
« Reply #2 on: Януари 22, 2010, 03:25:21 pm »
situaciqta e malko po - slojna za sajalenie. toi me iznasili predi godina i pove4e. kazah na maika mi no tq nishto ne napravi. togava kazah i na baba mi i na vsi4ki ot roda! nikoi ne mi povqrva!!te nikoga nqma da mi pomognat i sega kato me vidqt da pla4a kazvat "oo, q se stregni liglo" prosto...ne znam ve4e

miki

• Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #3 on: Януари 23, 2010, 11:10:28 am »
Миличка обърни се към фондация Анимус, те трябва да ти помогнат. Ето ти адреса
ул. "Екзарх Йосиф" 85 (на ъгъла с ул. "11 Август")
София 1000
Тел./Факс: +359 2 9835205; 9835305; 9835405
http://www.animusassociation.org/bg/contact.html

Успех! Пиши как е минало! Прегръщам те!

save_me

• Newbie
  • *
    • View Profile
    • Email
« Reply #4 on: Януари 23, 2010, 01:19:53 pm »
az ve4e govorih s tqh. te samo mogat da me izslushat. dadoha mi edin bezplaten telefon na koito moga da se konsultiram s urist. i snego govorih... otnoshenieto mu kam men be6e ujasno :'( ne povqrva na nito edna moq duma. kaza mi 4e zloupotrebqvam s telefona i si izmislqm vsi4ko. i kaza 4e dori tova da e vqrno samo az sam vinovna. 4i4o mi nikoga ne me nasilval fizi4eski da hodq pri nego a   toi i lelq mi me iznudvaha po telefona. i advokata kaza 4e otivaiki tam sled takova telefonno obajdane me pravi sablaznitel. zaradi tova sam tolkova ot4aqna. dori kogato posmqh da motarsq pomosht neshtata sa oshte po - zle. tova 4e nikoi ne mi vqrva boli mn pove4e ot iznasilvaneto i vsi4ko ostanalo koeto izroda napravi s men
« Last Edit: Януари 23, 2010, 01:21:47 pm by save_me »

miki

• Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #5 on: Януари 24, 2010, 01:25:28 pm »
А, обръщала ли си се към Агенция за закрила на детето? http://www.sacp.government.bg/

save_me

• Newbie
  • *
    • View Profile
    • Email
« Reply #6 on: Януари 24, 2010, 02:00:20 pm »
kakav e smisala te ne mogat da mi kajat neshto po razli4no. sega shte si uredq konsultaciq s istinski advokat i mn ama mn se nadqvam toi da mi povqrva i da moge da mi pomogne

save_me

• Newbie
  • *
    • View Profile
    • Email
« Reply #7 on: Март 25, 2010, 09:51:51 am »
ve4e se vodi sledstvie. razpitvat me, parjat me na baven ogan. mn iskah da go sadq za da si plati i toi da strada no vmesto tova s vseki den boli vse pove4e. misleh si 4e samoto podavane na jalbata shte mi e ot polza psihi4eski kato znam, 4e sam napravila neshto. no palniq otkaz na semeistvoto mi da me podkrepi ili razbere i prenebrejenieto s koeto me gledat vsi4ki e sasipvashto. ve4e ne mi stiga prosto da mu pokaja, 4e shte predpriema deistvie ve4e se borq za pobeda, koqto za sajalenie nikoga nqma da doide. tova delo izpiva cqlata mi energiq bih iskala da go prekratq no ne moga zashtoto tova shte e priznato porajenie sprqmo izroda. 4estno  ve4e ne mi se jivee. iskam da zaspq i da ne se sabudq. molq se za tova

toni_d

• Newbie
  • *
    • View Profile
    • Email
« Reply #8 on: Март 25, 2010, 12:30:54 pm »
да и като не се събудиш побеждава той и всички изроди като него, бори се до последни сили ще спечелиш. заслужаваш го ти и другите изстрадали като теб. бориш се за справедлива кауза и затова всичко е така мъчително и тежко. бори се бори се и покажи на този изрод че не всички са слаби и можеш да се възползваш от тях. бори се за отмъщение

save_me

• Newbie
  • *
    • View Profile
    • Email
« Reply #9 on: Март 26, 2010, 10:48:48 am »
blagorarq za okurajitelnite dumi. mnog iskam da spe4elq tova delo zaradi men no i zaradi vsi4ki drugi kato men. imam nujda prosto ot malko pomosht. psihologat samo mi kazva, 4e sam dostata4no silna i 4e shte se spravq no tova ne mi stiga. iskam nai - mn da polu4a podkrepa ot semeistvoto si no tova nqma da se slu4i i naistina shte se pobarkam. ve4e oitah dva pati da sloja krai na jivota mi no ne se polu4i.qvno mi e pisano  da jiveq za dobro ili za losho. nqma da se otkaja - naistina shte se borq do posledno. edno ot loshite neshta e 4e ako ne spe4elq toi shte me sadi za tormoz i shte vlqza v zatvora. molete se samo tova da ne stane zashtoto togava naistina shte se samoubiq

toni_d

• Newbie
  • *
    • View Profile
    • Email
« Reply #10 on: Март 26, 2010, 02:23:44 pm »
не говори така, няма да спечели той, а ти. ти си много силен човек, много хора не биха издържали, а ти продължаваш, много малко са такива хора, а ти си един от тях, бори се и спечели делото

save_me

• Newbie
  • *
    • View Profile
    • Email
« Reply #11 on: Април 05, 2010, 07:48:18 pm »
kazvam tova tuk zashtoto ne iskam da natovarvam nikoi okolo men. sanuvam onzi izrod vseki den. i vseki ujas v glavata mi si ima razl4en scenarii. tova e istinski ad. imam priqtel s koito se prestrashih da spq i sanuvah kak priqtelq mi se prevrashta v 4i4o mi dokato pravihme lubov... prosto mi idva da si odreja glavata. hap4eta ne pomagat, nito terapiq ...nishto... tezi sanishta shte me dovarshat

suzy3

• Newbie
  • *
    • View Profile
    • Email
« Reply #12 on: Септември 29, 2010, 05:23:04 pm »
Ti naistina si mnogo silen 4ovek i tova che blizkite ti ne ti vqrvat e ujasno no ti si oshte mlada mnogo mlada a si prijivqla tolkova mnogo. Az moga samo da ti suchuvstvam. znam che e minalo mnogo vreme ot puskaneto na temata no ti pisha zashtoto se nadqvam veche neshtata da sa po-dobre.

МАРИЯ

• Newbie
  • *
  • АЗ ВЯРВАМ!
    • View Profile
    • Email
« Reply #13 on: Февруари 28, 2011, 05:43:42 pm »
О Боже !!! Какво става по тоя свят???
АЗ ВЯРВАМ В ДОБРОТО!

* Постинги

toni_d