collapse collapse

* Кой е онлайн

• Dot Гости: 2
  • Dot Скрит(и): 0
  • Dot Потребители: 0

There aren't any users online.

* Времето

Author Topic: Помогнете със съвет!!!  (Read 18102 times)

miki

• Newbie
  • *
    • View Profile
Помогнете със съвет!!!
« on: Април 18, 2009, 01:52:30 pm »
Здравейте! Това, което ще ви разкажа е доста тривиално, но не пожелавам да го изпитвате. Вече две години съм офис-сътрудник в една известна фирма.  На 27 години съм. Шефът ми открито ме заглежда и се държи с мен като със своя собственост. Измисля ми разни командировки с него и вечер се чудя какво да правя.Стигало се  е до там,че да нахлува брутално в хотелската ми стая пиян и да се проси секс. След като категорично го отрязвам, той ме заплашва с уволнение. Тази гад  постоянно ме тормози и се чудя как да се справя в ситуацията. Работата е важна за мен и не бих искала да остана без нея в тези трудни времена.Но! Не искам и на никава цена да удоволетворявам желанията  на този мизерник!!! Моля, кажете ми според вас как да се измъкна  от лапите на шефа и от неговите изнудвания, като стотици пъти съм му казвала категорично, че не жилая да спя с него!

snivat

• Newbie
  • *
    • View Profile
    • Email
Re: Помогнете със съвет!!!
« Reply #1 on: Април 27, 2009, 10:40:49 pm »
Не смятам,че секретарка е най-престижната професия! Ако не желаеш да бъдеш с този твой шеф, то избора е твой и само твой!!!
Защо смяташ че за да запазиш мястото си трябва да правиш нещо против волята си за да угодиш на ШЕФА за да не те изхвърли!? Ако толкова не се уважаваш - можеш да преспиш с всички шибани шефове!!!!!!!!!! Какво ти е образованието бе момиче та друго неможеш да работиш освен секретарка? За 27 години би трябвало да мислиш по-зряло, а не като извадена от гората!
Най лесно се сервира кафето и се ляга на дивана!!!Ако можеш сама го проумей, ако пък нямаш с какво покани шефа си на вечеря! >:( ??? :-[

miki

• Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #2 on: Април 28, 2009, 11:20:10 am »
Ами, аз разбирам позицията ти. Но тази работа е важна за мен. Аз нямам много контакти и трудно бих си намерила друга изведнъж, а пък се издържам абсолютно сама. Не е така лесно да я напусна. И мойте години  не са малко, но съм се научила да държа на постигнатото. Мжое порфесията ми да не е велика, но си я обичам. Това не означав а,че шефа ми трябва да си играе с мен. За това ми беше и въпроса, как да се справя в тая ситуация и да си запазя работата.

snivat

• Newbie
  • *
    • View Profile
    • Email
« Reply #3 on: Април 30, 2009, 10:02:29 pm »
Защо смяташ че всички жени си живуркат като някой им плаща сметките!?
Аз освен че се издържам сама, но и сама издържам сина си. Ако не ти е достатъчно, ще ти кажа че нямам и родители - лека им пръст и то от 15 години!!! Магистър съм по икономика, но не работя по специалноста си, защото ако мислех само за това дали харесвам или не професията си, щях да оставя детето си да гладува. Работя тежка, мъжка работа и си изкарвам парите достойно!
Има някакъв закон за защита от насилие на работното място, но смятам че ако започнеш да си търсиш правата по законен, път няма да се получи добра работна атмосфера. Според мен когато не се получава добър екип на работното място, то или трябва да напуснеш колкото и да ти е трудно, или да се примириш с " ласките" на шефа си. Това само ти решаваш! Имаш права - да, но в нашата мила родина ..................правата са само на книга! Мога да ти дам само скромното си мнение да не се "продаваш" в никакъв случай. Смятам че ако човек се примирява и се "продава" за да пълзи като червейче, то в един момент той остава бездушно, безчувствено нещо, което освен че си остава само и самотно, никога не успява да да постигне това за което толкова е мечтал и за което си е продал не само тялото, но и душата!!!!!!
 :)

miki

• Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #4 on: Май 03, 2009, 09:19:16 am »
Няма да се продам ,разбира се. И не мисля да го правя и в бъдеще. Само искам да запазя работата си, защото не съм сигурна, че ще успея да си намеря друга за кратко време. Така както ми обясняваш разбирам , че си силна жена. Аз не бих могла да се справя като теб. Не мога да работя мъжка работа , слаба съм физически и ще рухна, познавам се добре.Затова мога да те поздравя. Това е и причината да се боря да запазя настоящата си работа, шефа ми мижда това и го използва, за да се възползва от мен. Страшно се изтормозих и съм много объркана.

toni_d

• Newbie
  • *
    • View Profile
    • Email
« Reply #5 on: Декември 18, 2009, 02:22:38 pm »
започни да си търсиш друга работа, ако държиш много на тази работа,  трябва да го поставиш на място, като му извъртиш номер, който да му охлади страстите.  дано си достатъчно креативна да  го направиш и достатъчно подготвена. слухове видео и аудио записи на него , ако е женен , разбери му проблемите слабите места едва ли е толкова сложна личност. разбели му слабите места и ги използвай така че на не разбере че си ти. успех ако на мен ми светне нещо, акто иде ще ти го споделя, че сега само брутални идеи ми идват

miki

• Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #6 on: Декември 23, 2009, 04:14:28 pm »
Благодаря ти за съвета! Отдавна и аз обмислям да извъртя някой номер и чакам подходящ случай. Търся и друга работа, но много си държа на настоящата. Сега шефа ми ме покани на една вила за Нова година, но аз категорично му отказах, той има обаче наглостта да ми каже, че щял да изпрати кола вкъщи за да ме вземе. Абе, няма да се показвам изобщо. Ако имаш някоя друга оригинална хрумка можеш да ми я кажеш! ;)

toni_d

• Newbie
  • *
    • View Profile
    • Email
« Reply #7 on: Декември 23, 2009, 11:27:20 pm »
ах в застой съм освен да го набия нищо друго не ми хрумва

miki

• Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #8 on: Декември 24, 2009, 10:54:11 am »
Благодаря ти, че ме подкрепяш, ако ти дойде някоя друга свежа идея,пиши!

toni_d

• Newbie
  • *
    • View Profile
    • Email
« Reply #9 on: Януари 08, 2010, 11:34:28 am »
най-вече времето ще покаже кога да му спретнеш някой номер, трябва време и търпение, споделяй, какво се случва и ще коментираме и идеята ще се роди сама

miki

• Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #10 on: Януари 09, 2010, 11:33:22 am »
Благодаря ти за съветите. Тези дни една колежка ми сподели, че в кафето подмятал, че съм много разпуснато и развалено момиче и че никак не завиждал на мъжа до мен. Колежките ми доста се изненадали от тия думи, но той ги подхвърлял хей така без причина.Явно сега това му е новия трик за да ме извади от равновесие :'(

toni_d

• Newbie
  • *
    • View Profile
    • Email
« Reply #11 on: Януари 11, 2010, 11:31:45 am »
най-добре се махай , просто не си струва да се занимаваш с тоя нещастник, ще се бориш с него  и накрая ще станеш като него не си струва

miki

• Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #12 on: Януари 12, 2010, 10:40:08 am »
Усилено си търся работа и ако си намеря, ще се махна.Въпреки че тук си я харесвам много. Само да не беше този ненормален човек...

toni_d

• Newbie
  • *
    • View Profile
    • Email
« Reply #13 on: Януари 14, 2010, 03:33:24 pm »
не си струва повярвай ми, неможеш да го чакаш да се пенсионира или да се махни или да го уволнят, стига ти изхабените нерви, пак нали знаеш всяко зло за добро, като се махнеш може да намериш по-добро

miki

• Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #14 on: Януари 17, 2010, 10:10:03 pm »
В понеделник съм на интервю за работа, стискайте ми палци!

* Постинги

toni_d
34 Posts
hose hose
15 Posts
miki
13 Posts
save_me
10 Posts

10 Posts