collapse collapse

* Кой е онлайн

• Dot Гости: 3
  • Dot Скрит(и): 0
  • Dot Потребители: 0

There aren't any users online.

* Времето

Author Topic: Как да се справим с последиците от изнасилаването?  (Read 11019 times)

len4e

• Newbie
  • *
    • View Profile
Когато ме изнасилиха загубих чувството си за сигурност.Чувствах се нечиста, омърсена и виновна за гаврата с мен. Тичах към къщи с едно едничко желание да се измия. Стоях под душа повече от два часа.Разраних кожата от търкане и все не бях сигурна, че съм се измила. Все си повтарях, че нещо гадно е останало в мен.Още се измъчвам при тази мисъл и не мога да се справя с нея.Всеки път когато минавам покрай банята изтръпвам, защото си спомням усещането, когато двама изверги се гавриха с мен.Дали някога ще успея да се справя с тези спомени. Винаги когато си мисля за тях, започва да ми се повдига.Дали ще успея да забравя?

toni_d

• Newbie
  • *
    • View Profile
    • Email
ще успееш да се справих защото си силна, всичко минава с времето, никои като тях не еоцелял дълго,не таи омраза, с времето спомена ще избледнее и ще спирах да смислиш затова, живей с хубавите спомени и не давай лошите да се съсипят, мисли позитивно и не се обръщай назад, просто го приеми и продължи, жива си здрава си и трупай добри спомени защото заради тях човек си струва да живее и умира с усмивка,с тях в мислите си.

len4e

• Newbie
  • *
    • View Profile
Вярно е това, което казваш, но как да имам доверие сега на мъжете? Не мога да се отпусна с никой мъж, виждам само агресия и желание да ме наранят. Не мога да създам една нормална връзка :'( Зная, че това сама си го предизвиквам, но не мога да го махна по-силно е от мен? :'(

toni_d

• Newbie
  • *
    • View Profile
    • Email
дай си време, просто ти трябва време, отдай се на хоби професия, а мъжете засега просто остави да ти бъдат приятели и нищо повече, самият период момент ще ти покаже кога си готова, успокоена и сигурна за стъпка във връзките

len4e

• Newbie
  • *
    • View Profile
Вероятно е добре да не се мисли известно време. Но в момента имам един мъж, които иска да сме приятели и естествено да имаме интимни отношение. А аз като чуя за това едва ли не бягам в банята и започвам да се мия до припадък само като си помисля, че ще правя секс. Ужас, не зная как да постъпя. Искам да имам този човек до себе си, но сигурно ще го загубя, защото се ужасявам от евентуален секс. Какво да правя не зная?

toni_d

• Newbie
  • *
    • View Profile
    • Email
ако наистина държи на теб ще те разбере и ще ти даде това време, кажи му че е важен за теб че държиш на него , но просто ти трябва време, така поне ще разбереш дали държи на теб или просто иска мимолетна връзка

len4e

• Newbie
  • *
    • View Profile
Смяташ ли, обаче, ако му разкажа какво ми се е случило, че той няма да ме приеме като омърсена, ами като човек второ качество, да си го кажем?

toni_d

• Newbie
  • *
    • View Profile
    • Email
не, не съм казал да му казваш просто му кажи че не искаш да бързаш, да ти даде време да се опознаете по-добре, иначе не му казвай, пурво трябва да тръгнете, да мине време поне месец 2 може и повече и тогава може да му се довериш и да му споделиш. недей да казваш на никого в началото за това, само ако държиш на човека и му имаш доверие, и имате връзка от известно време поне 1 месец минимум
« Last Edit: Декември 21, 2009, 11:33:31 am by toni_d »

* Постинги

toni_d
34 Posts
hose hose
15 Posts
miki
13 Posts
save_me
10 Posts

10 Posts