collapse collapse

* Кой е онлайн

• Dot Гости: 1
  • Dot Скрит(и): 0
  • Dot Потребители: 0

There aren't any users online.

* Времето

Author Topic: Търся съвет! Алкохол и насилие.  (Read 10125 times)

rali

• Newbie
  • *
    • View Profile
Търся съвет! Алкохол и насилие.
« on: Април 15, 2009, 04:21:20 pm »
Мъжът ми ме удря, когато е пиян. Когато е трезв е по-добър от всеки друг.Въпреки това се замислям да го напусна. Въпорсът ми е дали ако се излекува от алкохолизмът ще спрат побойщата?Има ли някой опит в тази насока?

toni_d

• Newbie
  • *
    • View Profile
    • Email
Re: Търся съвет! Алкохол и насилие.
« Reply #1 on: Декември 18, 2009, 02:12:02 pm »
не няма да се промени,тои си е същият човек насилник дали пиян или не си е същият, просто като е пиян трудно се владее и посяга иначе си е насилник по душа, ако спре да пие ще намери друга причина да те бие, по нататък дори няма да има и нужда да пие за да удря по добре го напосни рано отколкото късно, това си е твоя живот не неговият, и ти имаш право да се разпореждаш в твоя с твоето тяло и с твоите права

rali

• Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #2 on: Декември 20, 2009, 11:46:57 am »
Побойщата продължават, смятах, че мога да му повлияя да спре алкохола, но не става. Мислила съм да го напусна, ама няма къде да отида, сега останах и без работа, нямам собствено жилище и трябва да отида на улицата :-\
Трябва да си намеря работа, но ми е толкова трудно. Търся, но не ме взимат, защото имам малко дете.

toni_d

• Newbie
  • *
    • View Profile
    • Email
« Reply #3 on: Декември 20, 2009, 05:27:53 pm »
ами никой не е казал че ще е лесно, имаш цел намери си работа дори да е трудно продължавай и търси а междувременно се обади тук и поискай помощ  http://www.animusassociation.org/  разгледай и и звънни , да видиш какво ще те посъветват, обясни им посдробно

DanielMen

• Newbie
  • *
    • ICQ Messenger - 185585637
    • Yahoo Instant Messenger - Какви са вашите най-необичайни и
    • View Profile
    • Здається, у вас виникла проблема з відобра
    • Email
Какви незабравими, шокиращи или дори странни ситуации сте преживели или станали свидетели на домашно насилие? Дали сте имали моменти, в които сте се чувствали безпомощни, или пък сте открили смелост, за да се противопоставите на насилника? Споделете вашите истории и как те ви повлияха.

* Постинги

toni_d
34 Posts
hose hose
15 Posts
miki
13 Posts
save_me
10 Posts

10 Posts